Promenada celebrează Ziua Jandarmeriei Române printr-o serie de activități speciale

0
290

Promenada sărbătorește 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Româneprintr-un eveniment amplu, desfășurat cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mihai Bravul” Dolj.

Astfel, pe 31 martie, vizitatorii centrului comercial vor avea ocazia să asiste la prezentări în care vor descoperi tehnică militară, piese de armament, echipamente și autovehicule din dotarea Jandarmeriei.De asemenea, va fi evidențiată utilizarea acestora în misiunile de protecție și asigurare a ordinii publice.

În plus, vor fi organizate exerciții de dresaj canin, în cadrul cărora publicul va putea urmări demonstrații de găsire a explozibilului și de urmărire a infractorilor. Un alt moment deosebit va fi reprezentat de exercițiile tehnice și demonstrative ale Structurii de Intervenție Antiteroristă și Acțiuni Speciale, care vor oferi celor prezenți o privire în culisele muncii jandarmilor în situații critice.

Craiovenii dornici de o experiență inedită și de informații interesante din domeniul militar și nu numai sunt așteptați duminică la Promenada, în intervalul 14:00 – 18:00. Evenimentul se va desfășura atât în interiorul cât și în exteriorul centrului comercial.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele Promenada se găsesc atât pe site  https://www.promenadacraiova.ro/, cât și pe paginile de social media ale centrului comercial.

Facebook https://www.facebook.com/promenadacraiova/

Instagram https://www.instagram.com/promenadacraiova/

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.