Home » Politica » Politica National » Protest IMPRESIONANT al studentilor, impotriva modificarilor legilor Justitiei la Timisoara

Protest IMPRESIONANT al studentilor, impotriva modificarilor legilor Justitiei la Timisoara

Un protest la care au participat aproximativ 200 de studenţi, membri ai ANOSR, a avut loc, sâmbătă seară, la Timişoara, în Piaţa Victoriei. Tinerii au adus un sicriu invelit în steagul tricolor pe care au scris cuvântul ”Justiţie” şi au aşezat lângă el candele.

Aproximativ 200 de studenţi din 15 centre universitare din România s-au adunat, la Timişoara, iar sâmbătă seară, au participat la un protest faţă de modificările legilor Justiţiei.
Tinerii au venit încolonaţi, din Complexul Studenţesc, până în Piaţa Victoriei, purtând pe umeri un sicriu învelit în steagul tricolor şi pe care au scris cuvântul ”Justiţie”. În faţa Operei, sicriul a fost aşezat pe caldarâm, iar lângă el tinerii au aşezat candele aprinse, conform News.ro.

Citeste si :  Cerem Jandarmeriei Romane sa faca publice numele huliganilor de la Protestul Diasporei !

“Leagea-i lege pentru toţi, nu-i făcută pentru hoţi”, “Visul meu din studenţie, o ţară fără hoţie”, “Am venit din toată ţara, protestam la Timişoara”, sunt doar câteva dintre lozincile strigate de tineri.

Unii dintre ei au purtat pancarte, iar alţii steaguri tricolore.

Lasa un comentariu aici !
Ajuta si tu Jurnal de Craiova!

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.