Home / Politica / Politica National / Protest IMPRESIONANT al studentilor, impotriva modificarilor legilor Justitiei la Timisoara

Protest IMPRESIONANT al studentilor, impotriva modificarilor legilor Justitiei la Timisoara

Un protest la care au participat aproximativ 200 de studenţi, membri ai ANOSR, a avut loc, sâmbătă seară, la Timişoara, în Piaţa Victoriei. Tinerii au adus un sicriu invelit în steagul tricolor pe care au scris cuvântul ”Justiţie” şi au aşezat lângă el candele.

Aproximativ 200 de studenţi din 15 centre universitare din România s-au adunat, la Timişoara, iar sâmbătă seară, au participat la un protest faţă de modificările legilor Justiţiei.
Tinerii au venit încolonaţi, din Complexul Studenţesc, până în Piaţa Victoriei, purtând pe umeri un sicriu învelit în steagul tricolor şi pe care au scris cuvântul ”Justiţie”. În faţa Operei, sicriul a fost aşezat pe caldarâm, iar lângă el tinerii au aşezat candele aprinse, conform News.ro.

Citeste si :  Vocea a 10.000 de suflete in Craiova a strigat : Abrogati , apoi demisionati !

“Leagea-i lege pentru toţi, nu-i făcută pentru hoţi”, “Visul meu din studenţie, o ţară fără hoţie”, “Am venit din toată ţara, protestam la Timişoara”, sunt doar câteva dintre lozincile strigate de tineri.

Unii dintre ei au purtat pancarte, iar alţii steaguri tricolore.

Lasa un comentariu aici !
Sustine si tu Jurnal de Craiova
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.