Protest in Calarasi , jud. Dolj ! PSD a fost primit cu tomberoanele .. Taxa pe gunoi este un furt din buzunarul cetatenilor !

0
574

Protest in satul Sarata,comuna Calarasi cand PSD Dolj avea o actiune in sat . Locuitorii au ajuns acolo cu pubelele de gunoi dar si cu anumite mesaje pentru cei de la ADIEco Dolj .

Situatia este una destul de dificila avand in vedere ca pretul este unul destul de mare .Cei care au protestat au avut urmatoarele mesaje :

  • VREM CONTRACT INDIVIDUAL LA SERVICIUL DE SALUBRITATE !
  • VREM SA PLATIM CAT PRODUCEM !

Azi a ajuns acolo conducerea PSD Dolj in frunte cu Ion Prioteasa , presedinte ADI ECODolj .

Citeste si :  Accident mortal în Dolj. Un copil a decedat!

Cea mai grea povara a comunelor din Dolj este contractul cu IRIDEX . Contractul este incheiat cu localitate in care se ia o cantitate generala care este impartita pe locuitori.

Din pacate pretul la gunoi este cea mai mare cheltuiala . Nici impozitele nu ajung la sumele care se dau la taxa pe gunoi ..

Cu acest contract se falimenteaza localitatile din Dolj , ADI ECODolj si firma Iridex iau banii integral pentru gunoi din bugetul local chiar daca locuitorii nu platesc .. Banii se iau oricum din bugetul comunei .

Citeste si :  Pieleanu a incurcat pastilele aseara !

Acest contract a fost votat in Consiliile Locale .. Adica consilierii locali au votat ca acest contract sa intre in viguare ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.