Protest in Orodel ! Locuitorii doresc alegeri libere …

0
240

Agitatie azi in Orodel , aproximativ 50 de persoane au venit sa protesteze in fata Primariei Orodel . Locuitorii doresc ca aceste alegeri locale sa fie libere si transparente .

Tot locuitorii au cerut si un control de la Curtea de Conturi pentru activitatea desfasurata in Primaria Orodel .. 

Locuitorii au avut cateva mesaje :

VREM ALEGERI LIBERE !

PRIMARIE NU MOSIE !

VOTATI FARA FRICA!

VOTUL NU E DE VANZARE !

„In comuna Orodel , Primaria nu este a comunei , este al lui Jeane Valcoveanu . E mosia dansului , asa spune in comuna. Noi am venit sa facem vize de flotant dar nu au fost acceptate , ale lui au fost acceptate .. Sunt suspiciuni de frauda,ii ameninta pe oameni , le spune ca le taie ajutorul social ..” a declarat Barbosu Bibica ..

„In urma cu 16 ani am fost impreuna cu Jeane Valcoveanu . A promis ca face piata alimentara , nu este asa ceva . A promis ca face teren de fotbal , nu a facut asa ceva . A promis multe dar nu a facut nimic . Pentru PSD au facut vize de flotant , pentru cei care nu voteaza PSD nu au putut sa se faca” ne-a declarat Negrea Dorina .

Protestul a continuat cu un mars . Aproximativ 20 de masini au pornit in toata comuna cu mesajele de la Primaria Orodel ..

La aproximativ 30 de minute , actualul primar a incercat sa riposteze aducand si el masini in comuna doar ca destul de multe nu sunt din Orodel . O parte din masini sunt din Plenita si din comunele alaturate ..

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.