Protestatarii #Rezist au iesit, dupa doua ore, de la discutiile cu Tudose: „Am avut trei solicitari, premierul a raspuns doar la una”

0
94

Protestatarii #Rezist au iesit, dupa doua ore, de la discutiile cu Tudose: „Am avut trei solicitari, premierul a raspuns doar la una” 1Dupa doua ore de discutii cu Mihai Tudose, reprezentantii protestatarilor #Rezist au declarat ca au avut trei solicitari la adresa premierului. Tudose a raspuns doar la una.

„Mesajul este ca Romania este la un moment de derapaj major de la standardele democratice si ca premierul trebuie sa isi foloseasca parghiile pentru a le stopa.

Am avut trei solicitari:

– sesizarea Comisiei de la Venetia pe legile justitiei

– Prorogarea aplicarii legilor justitiei prin ordonanta de urgenta pana cand Comisia de la Venetia isi spune un punct de vedere

– Demiterea imediata a ministrului Justiriei care nu mai este un partenere credibil si moral

Citeste si :  Orban: Suntem dispuși la toate formele de protest legale pentru a împiedica orice lovitură dată justiției

Am primit un singur raspuns, pe sesizarea Comisiei de la Venetia. A spus ca in urmatoarele zile se va interessa ce discutii a avut ministrul Justitiei cu Comisia si va lua o decizie in consecinta. Aceasta intalnire nu a fost imbucuratoare si, din punctul nostru de vedere, solutia este continuarea protestelor pana cand aceste legi ale justitiei si modificarile la Codurile penale vor fi stopate.

Prim-ministrul Mihai Tudose s-a intalnit miercuri, la ora 11,00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, active in protestele de strada, care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la codurile penale.

Citeste si :  Noua ne pasa !

Un numar de 43 de organizatii civice i-au transmis, sambata, premierului Mihai Tudose, o scrisoare deschisa prin care i-au solicitat o intalnire pana la finalul anului, spunand ca viitorul Romaniei si libertatea ei trebuie sa primeze, iar pentru asta singura solutie este dialogul.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.