Home » Politica » Politica Craiova » Protestele continua in Craiova ! Marsul pentru Justitie . Nu suntem o natie de hoti!

Protestele continua in Craiova ! Marsul pentru Justitie . Nu suntem o natie de hoti!

Share ..

Initiativa Craiova organizeaza inca un protest . De aceasta data Marsul pentru Justitie are loc tot duminica incepand cu ora 18 in Piata Mihai Viteazu .

“Ieșirea în stradă este soluția cea mai buna pentru a opri aceste modificări stupide, propuse de un guvern iresponsabil. Ce fac ei este un atentat la siguranța națională.
Duminică ne strângem în piața Victoriei, pentru a spune ca neam Săturat, a venit momentul sa plecați.

Ieri a fost adoptat prin OUG modificarea codului fiscal.

Atât mediu privat și de stat o sa primească un salariu mai mic.
Modificări făcute cu mai puțin de 2 luni, deși legea spune ca Nu ai voie sa faci modificări legale, cu mai puțin de 6 luni, pentru a avea o predicție financiara.
Piețele au reacționat, euro sare de 4.7 lei.

Pilonul II de pensii se nationalizeaza, a scăzut contribuția de la 5.1 la 3.7%

Legile justiției sunt în parlament,unde urmează sa fie votare pana la sfârșitul anului. Acestea o sa distrugă independentă sistemului de justiție, care o sa devina o marioneta a guvernului.” spun cei care organizeaza acest protest pe pagina evenimentului .

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Primaria Municipiului Craiova anunta deschiderea Targului de Craciun Craiova 2017

Primaria Municipiului Craiova anunță deschiderea Targului de Craciun Craiova 2017 pentru data de 25 noiembrie 2017. Programat să se desfășoare,...

Închide