Protestele continua ! In Bucuresti , Craiova si celelalte orase continua …

0
99

Protestele continua ! In Bucuresti , Craiova si celelalte orase continua ... 1Aseara , cei prezenti in Piata Victoriei au anuntat ca nu renunta la protest pana Guvernul Dancila nu pleaca si Liviu Dragnea demisioneaza . Protestele continua in Bucuresti dar si in celelalte orase unde aseara au iesit peste 30.000 iar in Capitala numarul celor care au participat la Protestul Diasporei a fost peste 120.000 de persoane .

Atitudinea Jandarmeriei Romane nu face altceva decat sa creasca numarul celor nemultumiti iar noi ne asteptam la un numar mult mai mare decat a fost aseara in toata tara .

Citeste si :  Craiova Veche : MOARA BARBU DRUGA DIN CRAIOVA - UN SIMBOL AL ARHITECTURII INDUSTRIALE DE INCEPUT DE SECOL XX

Craiovenii sunt asteptati in Piata Mihai Viteazul incepand cu ora 19 . Aseara peste 3000 de craioveni au fost solidari cu cei care au participat la Protestul Diasporei .

Peste 1000 de persoane au mers la Bucuresti iar acestia au spus pe reteaua de socializare ca in aceasta seara vin in Piata Mihai Viteazul .

Jurnal de Craiova este si in aceasta seara prezent la protest .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.