Protestul profesorilor Colegiului Stefan Odobleja continua ..

0
181

Pe un ger ca de Boboteaza, timp de doua ore, parinti si profesori si-au exprimat in strada nemultumirea fata de atitudinea actualei conduceri a ISJ Dolj si fata de cea a Primariei Municipiului Craiova.
Cadrele didactice protesteaza pentru ca elevii sunt discriminati prin ingradirea dreptului de a avea o sala de clasa fixa in care sa se desfasoare orele de predare, activitatile extrascolare, orele de pregatire remediala sau orele de pregatire pentru competitiile scolare, intalnirile cu parintii prevazute de lege.
Cadrele didactice protesteaza pentru ca elevii trebuie sa se mute permanent intre cladiri, ca trebuie sa-si care ghiozdanele pline de carti pauza de pauza, inclusiv la toaleta ori la masa.
S-au gandit autoritatile ce s-ar putea intampla in cazul unei epidemii (de gripa, de exemplu)? Ar intra in carantina toata scoala in conditiile in care o singura sala de clasa este tranzitata, in medie, de 13 clase de elevi intr-o saptamana sau ca o singura clasa de elevi tranziteaza, in medie, 4-7 sali de clasa intr-o zi sau 19 sali de clasa+ateliere+laboratoare+sali specializate?
Nimeni nu ne ia in seama in ciuda sesizarilor facute!
Cine isi asuma responsabilitatea?

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Ford a prezentat noul model care il va produce la Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.