Provocarti 3.0 va asteapta in Gradina Botanica

0
222
Provocarti 3.0 va asteapta in Gradina Botanica 1
Provocarti 3.0 va asteapta in Gradina Botanica

Provocarti  are scopul cultural ajutând oamenii sa redescopere că putem găsi fericirea și prin cititul unei cărți bune la umbra pomului într-o zi de vară.

Se mai întâmplă sa întrebăm o persoană de ce nu mai citește si primim foarte des raspunsul “nu mai am ce să citesc și nu vreau sa dau bani pe cărți”, dar sperăm sa rezolvăm aceasta problema pe 10 iunie în Gradina Botanica (în spate ,la teren) incepand cu ora 17 .
Pentru ca o persoana să se poată bucura de o carte ,trebuie sa efectueze o provocare (acestea sunt diferite si au diverse teme ) aceste provocări sunt strict menite pentru a aduce zâmbetul pe buzele oamenilor ,iar dacă nu ar fi provocări unde ar mai fi distracția ?
Pentru persoanele ce au cărți acasă pe care le-au citit sau cărți ce nu mai sunt pe gustul lor ,le oferim posibilitatea de a le aduce la provocărți unde pot fi schimbate. 
De asemenea ,prin Provocarti încercăm să promovăm lectura la nivel local și să influențăm oamenii sa renunțe la ideea de a judeca o carte după copertă, motiv pentru care împachetăm toate cărțile primite, lăsând doar o scurtă descriere pe ele .
Provocarti 3.0 va asteapta in Gradina Botanica 2
Provocarti 3.0 va asteapta in Gradina Botanica

Menit să promoveze lectura la nivel local, evenimentul „Provocarti” constă în donarea de cărți participanților în urma efectuării unei provocări. Provocările sunt pe teme diverse: cercetășie, lectură, filme, sport, teme ce ar putea exista în viața oricăruia.
Promovăm de asemenea ideea de „a nu judeca o carte după copertă” astfel că împachetăm fiecare carte individual și scriem o scurtă descriere pe coperta acesteia (dezvăluind doar detaliile importante precum coordonatele temporale, spațiale și genul cărții: beletristică, istorie, copii etc).
Toate cărțile sunt primite prin donație către centru pentru a organiza acest eveniment de la voluntari cât și sponsori.
Conceptul acestui eveniment a debutat la nivel local în anul 2015 când am organizat pentru prima oară „Provocarți” și dorim să devină o tradiție a Centrului Local Craiova.

Pentru cei care doresc sa participe aveti urmatorul link pentru pagina evenimentului .

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Doua etape de dezinsectie pe domeniul public, in perioada 1-19 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.