PRU Dolj A DEPUS LISTELE DE CANDIDATI PENTRU ALEGERILE DIN 11 DECEMBRIE

0
988
PRU Dolj - Petre Petrescu si Bogdan Diaconu
PRU Dolj – Petre Petrescu si Bogdan Diaconu

Filiala condusă de Petre Petrescu e prima care și-a depus la Biroul Electoral Județean (BEJ) listele de candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie care-si propune un scor bun pe judetul Dolj .

Petre Petrescu deschide lista la Camera Deputaților, urmat de u alt ex-pesedist, Ion Dascălu. În primele cinci locuri mai figurează ex-consilierii județeni Mihaela Ceană și Constantin Moșoiu, precum și fostul consilier local Gheorghe Albăstroiu, care l-aurmat pe Petrescu după aventura acestuia în PMP.
Primul pe lista de Senat este un reprezentant de la centru, pe nume Ghiocel Stoian, urmat de Mișu Naon, cunoscut ca lider al asociației cadrelor militare în rezervă și retragere, exrem de vocală la precedentul ciclu electoral. De altfel, pe listele PRU figurează un lot consistent de pensionari MApN și MAI, printre aceștia: George Lungu și Florea Valentin Tănăsie, fost șef al poliției municipale Craiova.

„Am depus liste complete de deputați și senatori pentru alegerile din 11 decembri. Sperăm ca naționalismul nostru și gândurile bune pe care le nutrim pentru români și pentru România să determine electoratul să ne voteze i să obținem la nivelul județului Dolj cel puțin 2 deputați și un senator”, a declarat Petre Petrescu, liderul PRU DOlj.

Astfel lupta din 11 Decembrie nu este usoara pentru partidele mari avand in vedere ca pe scena politica sunt si alte partide “mici” cum spun unii dar care poate incurca si poate scoate un scor bun ceea ce face ca majoritatea in Parlament sa fie decisa poate chiar de PRU !

Lista de candidaţi a PRU Dolj pentru Senat:

Stoian Ghiocel Daniel
Ioan-Mişu Naon
Paul Dina
George Lungu
Georgiana Vîrdol
Florea Valentin Tănasie
Lista de candidaţi a PRU Dolj pentru Camera Deputaţilor:

Petre Petrescu – deputat
Ion Dascălu
Mihaela Ceană
Gheorghe Albăstroiu
Constantin Moşoiu
Raul Petrişor Tudoraşcu
Ilie Pîrvu
Jenică Călin
Ionuţ -Teodor Drăguşin
Victoria-Irina Gaciu
Mădălina Alisa Chiriş
Doru Dănuţ Diaconu
Marius Emil Popescu

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.