PSD a salvat Realitatea dupa ce Gusa s-a inscris in partid! Realitatea TV va emite sub sigla Realitatea Plus!

0
1014

Cererea Realitatea Media, companie pentru care a fost ceruta declansarea procedurii falimentului, de prelungire a licentei sale a fost respinsa, marti, de catre CNA.

Doar patru membri au votat in favoarea prelungirii, in timp ce cinci au votat impotriva, iar unul s-a abtinut. Licenta actuala expira pe 30 octombrie, iar neprelungirea ei inseamna, practic, inchiderea postului, maine fiind ultima zi de emisie.

Dar tot marti, imediat dupa discutiile despre Realitatea TV, membrii CNA au luat in considerare o cerere de modificare a structurii serviciului de programe a postului Realitatea Plus, care sa retransmita actualul continut Realitatea TV. Cererea a fost aprobata rapid, cu unanimitate. Potrivit datelor primite de CNA, postul Realitatea Plus este difuzat in patru retele mici, a fost acceptat recent de Ines. Reprezentantii Realitatea au spus ca exista acorduri de la RCS si UPC.

Realitatea Plus este un post operat tot de Cozmin Gusa, proprietarul Realitatea TV, prin societatea Geopol International.

Posturile TV functioneaza in baza unor licente cu durata de noua ani. Actuala licenta Realitatea a fost prelungita, ultima oara, in octombrie 2010. Intre timp, postul a intrat in insolventa, iar anul acesta a fost ceruta declansarea procedurii falimentului, lucru care, conform Realitatea, nu a fost transat inca.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.