PSD continua MANIPULAREA romanilor ! Pensiile speciale au fost introduse chiar de PSD !

0
123

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a votat, miercuri, cu 357 de voturi ‘pentru’, un proiect de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor introduse în 2015.

Pensiile speciale au fost introduse prin mai multe proiecte de legi aprobate de Guvernul PSD condus de Victor Ponta în 2015.

Încă din 2017, PNL a propus un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale. Adoptarea acestui proiect a fost tergiversată de către PSD și a fost posibilă doar în ianuarie 2020, când PNL si USR-Plus au preluat guvernarea.

După ce Parlamentul a votat legea PNL privind eliminarea pensiilor speciale, Avocatului Poporului, Renate Weber, a sesizat Curtea Constituțională. CCR a respins proiectul de eliminare a pensiilor speciale. PNL a redactat un proiect de lege privind impozitarea pensiilor speciale, ținând cont de motivarea CCR. Legea a fost votată de Parlament în luna iunie. Renate Weber s-a adresat, din nou, CCR și la fel a procedat Înalta Curte.

PSD continua manipularea iar Marcel Ciolacu declara : “Astazi majoritatea de dreapta a votat cu noduri in gat proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. N-au mai putut sa o dea cotita! Oricat de mult au incercat sa tergiverseze si sa se afunde in proceduri…
Odata modificat Statutul deputatilor si senatorilor, pe Citu nu-l mai impiedica nimic sa dea OUG pentru eliminarea tuturor celorlalte pensii speciale.”

PSD continua MANIPULAREA romanilor ! Pensiile speciale au fost introduse chiar de PSD ! 1

Sursa Facebook.com

PSD continua sa manipuleze pe orice cale .. Daca chiar au dorit eliminarea pensiilor speciale de ce nu au votat in 2017 proiectul depus de PNL ?

Opozitia in Romania nu inseamna MANIPULARE !

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.