PSD Dolj sau PRM Dolj? Ambele au ceva in comun : Lia Olguta Vasilescu si discursurile pline de minciuni !

0
141

Deranj mare la Filarmonica Oltenia Craiova unde a avut loc Conferinta Extraordinara a PSD Dolj , un partid care chiar in fieful familiei Vasilescu a “reusit” sa piarda ultimele doua alegeri chiar daca conduce absolut tot in Craiova & Dolj ..

Domnul Executant al ordinelor familiei Vasilescu a reusit sa se laude ca este cel mai frumos oras din Romania , as vrea sa fiu de acord dar cu Groapa de Gunoi , Cartierul Chinezesc , Centrul Vechi cu materiale din China si fara nici un proiect european in ultimii ani , Craiova a pierdut demult locul in topul primelor 20 de orase .. si inca ceva important ! Chiar asa sa ii faci campanie pe fata duamnei care a specificat ca in proportie de 99% va candida ??

Duamna a avut un discurs care se incadreaza in registrul PRM , trecutul e unu zbuciumat iar de multe ori se vede ca eleva a lui Vadim Tudor .

Discurs plin de minciuni dar pe intelesul votantilor PSD care nu trebuie sa gandeasca prea mult , doar sa caute 3 trandafiri pe buletinul de vot . Asta a fost azi in Filarmonica Oltenia Craiova , un loc al culturii craiovene care a fost patat de cei prezenti in sala . Puteau alege altceva dar fotoliile albe nu se asortau cu camasile celor din sala..

„Daca ma uit acum ce este in guvern este absolut ingrozitor, terifiant. Nu sunt doar prosti, sunt si iresponsabili. Acest guvern trebuie sa plecem guverneaza impotriva romanilor. Nu guverneaza doar pentru banci, mari corporatii, unde nu se simte criza economica, dar pentru ceea ce se pregatesc sa faca in sistemul de sanatate. Vii cu acest buget subfinantat sa il imparti jumatate cu privatii? Fie pleaca toti medicii la privat, fie pleaca in strainatate.

Unde ne tratam noi, ca spitalele de stat vor fi subfinantate, ne tratam toti la privat? Ne permitem toti sa ne tratam la privat?”, a suierat Olguta Vasilescu.

E normal ca PSD sa fie contra acestei masuri. Mafia din spitale si sistemul medical hraneste PSD cu bani murdari .. Cum sa fie de acord cu reforma din sanatate ! Acest guvern nu putem sa spunem ca este cel mai bun doar ca incearca sa indrepte exact ce a stricat PSD de cand guverneaza tara .

PSD promitea in programul de guvernare cu care a castigat alegerile din 2016 ca in urmatorii patru ani vor fi gata Autostrada Moldovei, Autostrada Transilvania, Autostrada Pitesti-Craiova si Autostrada Tg.Mures-Iasi. De asemenea, a mai promis construirea de 8 spitale regionale si  a 2.500 de crese, gradinite si unitati after-school.

Unde sunt “duamna”? Cu ce dobanzi reusea guvernul PSD sa ne imprumute ?

Ce a realizat Guvernul PSD ? Avem doar 2 dar cred ca importante :

  1. Tara asistatilor sociali (care o buna parte din ei refuza un loc de munca);
  2. Tara bugetarilor (aproape 1,5 milioane de bugetari).
Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.