PSD Dolj si Olt vor capul lui Chirica

0
578
PSD Dolj si Olt vor capul lui Chirica 1
Primarul Iasiului Mihai Chirica

Social democrații din Oltenia se delimitează de contestatarii din Moldova. PSD Dolj și Olt au adoptat rezoluții de susținere a guvernului Grindeanu și cer excluderea din partid a primarului din Iași, Mihai Chirică.PSD Dolj a adoptat, in cadrul ședinței a Comitetului Executiv Judetean, o rezolutie prin care solicita convocarea Comitetului Executiv National al PSD și excluderea din randul membrilor de partid a lui Mihai Chirica, vicepresedinte PSD. Social-democrații din Dolj vor și excluderea lui Catalin Ivan, europarlamentar. Celor doi li-se reproșază că au incalcat statutul partidului prin declaratiile si actiunile lor.

“Un capitol important al Statutului PSD prevede promovarea unui mod de lucru democratic, prin acceptarea pluralismului de idei si diversitatii opiniilor exprimate in mod liber, in cadrul organizat al partidului, prin respectarea hotararilor majoritatii si a celor adoptate de organele ierarhic superioare ale partidului si sa asigure aplicarea si respectarea acestora. Ca obligatii prevazute de Statut, orice membru PSD nu trebuie sa exprime in public, in numele partidului, pareri care contravin politicii si strategiei partidului sau hotararilor sale, trebuie sa respecte disciplina de partid si caracterul confidential al unor documente sau informatii de partid si sa militeze pentru pastrarea si intarirea unitatii partidului”, se precizeaza in rezolutia PSD Dolj.
La rândul lor, membrii PSD Olt a adoptat, în Comitetul Executiv Judeţean, trei rezoluţii vizând susţinerea Guvernului şi conducerii partidului, organizarea unui miting în acest scop şi excluderea din PSD a primarului din Iaşi, Mihai Chirica.

 

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.