PSD forteaza fraudarea alegerilor

0
216

PSD forteaza fraudarea alegerilor 1La Amarastii de Sus, membrii sectiei de votare si operatorul au fost “instruiti” de catre primarul PSD, sa nu-i intrebe pe oameni daca doresc sa voteze pentru Referendum! Din pacate, oamenii sunt “instruiti” inainte de a vota, sa refuze buletinele de vot pentru Referendum.

La sectia de votare nr 52 din Craiova, datorita vigilentei reprezentantului PNL, cererile pentru urna mobila au fost anulate. Motivul anularii a fost inexistenta actelor necesare: practic nu existau cereri semnate din partea celor care ar fi facut aceasta solicitare.
La sectia de votare nr 422 din Negoi, presedintele sectiei de votare, Stirbu Auras (electrician al Primariei Negoi) a REFUZAT sa respecte legea, luand decizia arbitrara de a trimite cu urna mobila reprezentantii PSD, Craciun Manaie (angajat al Primariei din localitate – serviciului de apa) si reprezentanta… UDMR (Poenaru Rodica – contabila Primariei Negoi). Conform legii, reprezentantul PNL (Dinu Marin) a facut intampinare, dar nu a fost luata in considerare.

Citeste si :  Nicolae GIUGEA - Deputat PNL : Petre Daea trage cu rachetele anti-grindina dupa cormorani si la mitingurile PSD!

Cereri pentru urna mobila ANULATE!

TOATE cele 127 de cereri pentru urna mobila facute la GIGHERA au fost ANULATE din cauza ca nu aveau actele necesare din care sa rezulte ca persoanele in cauza sunt netransportabile.

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.