PSD in deriva ! Trecerea lui Radu Preda la PMP lasa un gol imens in organizatia Dolj si Craiova ..

0
347

In PSD nu este liniste deloc . Executat de Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda , Radu Preda a plecat la PMP Dolj de unde candideaza pentru un post de senator ..

Radu Preda este unul din cei mai importanti oameni politici ai PSD-ului atat din punct de vedere al activitatii parlamentare cat si notorietatea care o are in randul social democratilor.

Trecerea lui la PMP are un efect naucitor pentru PSD care acum incearca sa stranga randurile . La conferinta de presa sustinuta de PMP Dolj odata cu depunerea listelor de candidati la Alegerile Parlamentare , Radu Preda a sustinut ca in primele ore au trecut deja 15-20 de persoane de la PSD la PMP ..

Situatia este alta , Radu Preda are deja sustinerea unor oameni importanti din PSD cat si din regiile si societatile detinute de Primaria Craiova.

In acest moment PSD pare ca si-a pierdut unul din motoare iar in viitor asistam si la alte surprize din partea lui Radu Preda care vrea sa isi asigure fotoliul de senator ..

Din unele surse am aflat ca se pregatesc si unele mutari pe plan national dar ramane de vazut daca se vor concretiza ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.