PSD neagă pericolului infectării cu noul coronavirus, încercând să minimalizeze riscul și consecințele asupra sănătății românilor!

0
115

Liderii PSD se întrec în afirmații prin care susțin teorii conspiraționiste, Exemplu: afirmațiile prin care Lia Olguța Vasilescu și Gabriela Firea induc ideea că în București numărul persoanelor infectate nu ar fi cel anunțat de autorități și pericolul nu ar fi real.

De fapt, campania de testare anunțată de Gabriela Firea distorsionează realitatea dată de regulile epidemiologice și sanitare.
În cazul testării după metoda Ministerului Sănătății, cele 24 de laboratoare din București au efectuat 46.141 de teste RT-PCR în ultimele 14 zile, ceea ce înseamnă o medie zilnică de cca 3.300 de teste. Dintre acestea, cca 2.500 de teste în fiecare zi sunt realizate efectiv pentru cetățeni din București, restul fiind efectuate pentru cetățeni din alte județe. Astfel la fiecare 4 zile, 10.000 de bucureșteni sunt testați.

Citeste si :  Cum va arata noua conducere PSD? Au aparut primele nume de vicepresedinti

În ultimele 14 zile au fost depistate 682 de cazuri noi de infecție cu Sars-Cov-2 la cetățeni din București, ceea ce înseamnă o medie zilnică de 49 de cazuri noi.
Comparând testarea realizată de Primăria Capitalei cu testarea realizată după metodologa MS observăm următoarele:
– din cele 4.600 de teste efectuate pana acum în decurs de săptămâni de Primărie au fost identificate doar 4 cazuri pozitive.
– prin cele 2.500 de teste efectuate zilnic în București sunt identificați în medie 49 de pacienți pozitivi

Explicația este simplă: testarea MS se realizează în baza unui algoritm bine stabilit care face o selecție riguroasa a cetățenilor propuși pentru testare din rândul celor ce prezintă simptome specifice bolii, sau din rândul populațiilor vulnerabile, susceptibile de a dezvolta forme severe de boală (bolnavi de cancer, dializați, vârstnici instituționalizați etc.). Această selecție în baza algoritmului crește pe cât de mult posibil eficacitatea testării.

Citeste si :  Stefan Stoica , Presedinte PNL Dolj : Pentru prima data, la nivelul judetului Dolj, PSD obtine un rusinos scor de 36%

Testarea realizată de Primăria Capitalei pe principiul primul venit, primul servit, fără nici un alt criteriu de selecție reprezintă o mare risipă a banului public și nu aduce nici un beneficiu bucureștenilor. Mai mult, creează așteptări false și predispune la judecăți total eronate privind amploarea epidemiei din București.

Situația din București nu este un caz izolat, liderii PSD întrecându-se în a răspândi minciuni despre situația epidemiei.
În acest fel, PSD zădărnicește munca infernală depusă de medici împotriva răspândirii virusului.
Liderii PSD sunt responsabili pentru cel puțin o parte din cazurile noi de infectare cu virus din ultima săptămână.

Citeste si :  Craiova: Ambulanta cazuta in misiune

PSD a contestat deciziile recomandate de specialiștii în sănătate publică, fără a prezenta contraargumente sanitare, ci numai acuzații de ordin politic fără vreun fundament real.
Retorica PSD a produs și produce un rău imens în societate, pentru că determină comportamente sociale care ignoră măsurile de protecție sanitară. Minciuna și bruiajul politic ale PSD au consecințe în viața reală și produc victime sigure!

Liderii PSD neagă pericolul infectării, minimalizează impactul răspândirii virusului, încurajează la nerespectarea măsurilor care protejează sănătatea și viața românilor, duc o luptă iresponsabilă pentru compromiterea rezultatelor obținute până acum prin coagularea tuturor energiilor pozitive din societate.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.