PSD nu are limite! Folosește persoanele vârstnice pentru a frauda alegerile!

0
88

În comuna Urzicuța, secția de votare Urzica Mare, a fost surprinsă o votantă în vârstă de peste 80 de ani în timp ce încerca să introducă în urnă șase buletine de vot pentru primar, pe care aplicase ștampila  ”votat” pe candidatul  PSD. Votanta a primit doar buletine pentru alegerea primarului, care i-au fost înmânate de către reprezentantul în biroul secției de votare al PPU, dar care a fost propus de PSD. PNL și ALDE au depus întâmpinare, în acest caz, iar biroul secției de votare a hotărât înlăturarea respectivei Dobra Mariana. Procesul de votare a fost oprit aproximativ 30 de minute. De asemenea, poliția a fost sesizată, fiind întocmite dosare penale. 

O situație asemanătoare a fost si la secția de votare Urzicuța, unde a fost întrerupt procesul de votare aproximativ 30 de minute pe motiv că s-a sesizat faptul că au fost înmânate unui singur votant mai multe buletine de vot pentru votarea primarului. În urma confruntării numărului de buletine de vot utilizate cu listele de votanți, s-a constatat că s-au repartizat 12 buletine în plus.

 Comisia urmează să decidă în legătură cu buletinele de vot care se află în urnă.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Klaus Iohannis iese la rampă înainte de moțiunea de cenzură: PSD vrea să arunce țara în haos pentru a pune mâna pe putere cu orice preț!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.