PSD s-a SCINDAT! Tabara ANTI-Dragnea a cazut la pace cu Grindeanu.

0
310

PSD s-a SCINDAT! Tabara ANTI-Dragnea a cazut la pace cu Grindeanu. 1Dragnea și Tăriceanu au fost izolați de taberele potrivnice din PSD și ALDE! Grindeanu nu va demisiona chiar dacă președintele a lăsat marți în Parlament să se înțeleagă că ar fi singura soluție acceptabilă pentru liniștirea spiritelor din țară. A negociat cu tabăra care-i vrea capul lui Dragnea și va aștepta cuminte până se va consuma iminenta condamnare a lui Dragnea pentru a prelua și frâiele partidului.

Va discuta aceste lucruri și anumite măsuri cerute de stradă la următoarea întâlnire cu Iohannis. Ați văzut momentul de marți, imediat după ieșirea din sală a președintelui, când Tăriceanu vorbește extrem de nervos la telefon și azvârle cu niște hârtii pe jos? Știți cine era la telefon? Ăla Micu, Daniel Constantin, care-l întreba cine a luat decizia să iasă parlamentarii din sală, că pe el iar nu-l întrebase nimeni!

Una dintre sursele noastre din tabăra opozanților spune că va fi simplu: N-ai văzut cum l-a întors Grindeanu pe Iordache cu rahatul ăla de proiect luni, de dăduse ăla-n bâlbâială? De azi încolo pa, nu mai mișcă nimic. Așa scăpăm și de Dragnea, că-n șase luni și-o ia(condamnarea). Iar dacă mai încearcă vreo manevră prin Parlament în perioada asta, o să-l blocăm de-i sar fulgii.

De oamenii lui din Guvern scăpăm pe rând, unul câte unul, să nu fie nevoie de Parlament. Dragnea e, de azi, zero.

Se va vedea și pe TV, la Antena3 se vede deja. Ăia de la RTV rămân la ei, dar nu ne interesează!

Primul ministru remaniat de Grindeanu, după Iordache, va fi Meleșcanu. Ca să dea un semnal de detașare și de Tăriceanu. În trei luni îi curăță toți oamenii lui Dragnea din Guvern. Și pune din noua tabără…

Se pare ca Dragnea a reusit sa duca PSD in cateva luni de la marea glorie la marea scindare ceea ce nu este chiar bine pentru cei care sustin PSD !

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.