PSD se prabuseste ? Apeleaza la studenti sa vina la miting fara sa spuna despre ce este vorba !

0
520

PSD se prabuseste ? Apeleaza la studenti sa vina la miting fara sa spuna despre ce este vorba ! 1Mitingul de la Craiova da batai de cap lui Olguta si Olgutu ! Acestia incep sa scape situatia de sub control si apeleaza la studenti sa vina la miting . Din unele surse , PSD a inceput sa intre in caminele studentesti. 

Olgutu se lauda ca aduce 40.000 de oameni la acest miting dar se pare ca au plusat prea mult la aceasta cifra . Din calculele lor nu este suficient sa apeleze la activul de partid,asistatii sociali si cei din rural . 

Sursele noastre ne-au explicat ca o persoana trebuie sa aduca 100 de studenti la o intalnire in Centru vineri la ora 16. Persoana trebuia sa faca o lista cu studentii care vin sau nu .

Un student a intrebat despre ce este vorba la intalnire iar raspunsul a fost unul ciudat : Vineri la ora 16 o sa vina cineva si o sa tina un discurs care o sa tina 30-40 de minute insa nu a specificat cine !

Deci PSD invita studenti dar nu spun ca este vorba despre un miting  … deci clar PSD se prabuseste !

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.