PSD si-a anuntat candidatul pentru Primaria Craiova

0
575
PSD si-a anuntat candidatul pentru Primaria Craiova 1
PSD si-a anuntat candidatul pentru Primaria Craiova

Ceea ce se zvonea de o perioada foarte buna in Craiova , a devenit si vizibil . PSD a confirmat azi candidatura lui Mihail Genoiu, actualul primar-interimar al Craiovei, pentru bătălia din 11 iunie. Anunţul a fost făcut de liderul PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, printr-o postare pe pagina personală de facebook, însoţită de o fotografie în care sunt Liviu Dragnea – preşedintele PSD, Lia Olguţa Vasilescu – ministrul muncii şi senatorul Radu Preda.

„Astăzi ne-am întâlnit cu președintele Liviu Dragnea. Concluziile discuției au fost că echipa de parlamentari rămâne neschimbată pentru a continua implementarea programului de guvernare și proiectele de interes regional cum ar fi construirea drumului expres în regim de autostrada Craiova-Pitești și a spitalului regional, iar Mihail Genoiu rămâne să ducă la îndeplinire proiectele asumate la nivelul administrației locale craiovene. Mihail Genoiu devine, astfel, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Craiova, având ca obiectiv continuarea proiectelor validate de votul din iunie 2016, împreuna cu echipa de consilieri locali PSD. Mult succes, Mihai! Sunt sigur că ai capacitatea și voința de a îndeplini asteptarile craiovenilor! Suntem alături de tine!“, a scris senatorul Manda în postarea sa de pe facebook.

In concluzie avem deja al doilea nume care doreste fotoliul de Primar al Craiovei , primul care si-a facut public inscrierea in campania electorala pentru Primaria Craiova este domnul Sauleanu

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.