Publicitate pentru dinastia Zamfir marca Madalina Balan, fost consilier parlamentar PSD

0
914

Publicitate pentru dinastia Zamfir marca Madalina Balan, fost consilier parlamentar PSD 1Intr-un articol anterior relatam faptul ca filarmonica “Oltenia” Craiova (manager Gabriel Zamfir), a achizitionat prin procedura “cumparare directa” servicii de publicitate in valoare totala de 20.000 de lei (contracte din datele de 30.08.2018 si 05.10.2018) de la MAD-MEDIA-PRESS SRL.
Prin acelasi tip de procedura, fratele Antonio Zamfir, manager la Opera Romana din Craiova, achizitioneaza in data de 02.11.2018 tot servicii de publicitate de la aceeasi MAD-MEDIA-PRESS SRL, in valoare de 19.950 de lei.
In concluzie, dinastia Zamfir trimite catre aceasta companie de publicitate, din bani publici, intr-un an, aproximativ 40.000 de lei.
Cine se afla in spatele companiei MAD-MEDIA-PRESS SRL? Nimeni alta decat Madalina Balan, jurnalist Craiova, Romania, director la Oltenia 24, fost consilier parlamentar PSD la Camera Deputatilor. Administreaza “Oltenia 24”.
Toate aceste informatii sunt conforme cu prezentarea proprie de pe pagina de Facebook a jurnalistei.
Ce este “Oltenia 24”?
“Oltenia 24” este o companie de media/stiri. Acest ziar online este foarte apropiat de mai marii PSD ai judetului, daca este sa ne luam dupa articolele publicate.
Ce publicitate face acest ziar pentru cele doua institutii de cultura?
Care sunt termenii contractuali stabiliti si care este suportul juridic?
De ce “Oltenia 24” si nu alta publicatie?
In zona destinata publicitatii, alaturi de sigle ale unor saloane de coafura, benzinarii, restaurante, pensiuni si altele, nu apar deloc siglele celor doua institutii de cultura.
In ziar apar doar articole saptamanale, in care jurnalista Madalina Balan publica comunicatele de presa trimise de cele doua institutii.
De exemplu, pentru filarmonica “Oltenia”, comunicatele de presa trimise de Ramona Badescu, angajata institutiei, sunt preluate de diferite ziare din Craiova si publicate. Aceste comunicate le-am preluat si eu de fiecare data si le-am publicat in Jurnal de Craiova. Gratis, cum o fac si altii, mai putin Madalina Balan.
Iata dovada:
http://www.oltenia24.ro/index.php?mod=stiri&id=25542&title=Concertul-nr–2-de-Saint-Saens–cu-Rebeca-Omordia-la-pian–si-Theo-Wolters-la-pupitrul-dirijoral.html
https://jurnaldecraiova.ro/concertul-nr-2-de-saint-saens-cu-rebeca-omordia-la-pian-si-theo-wolters-la-pupitrul-dirijoral/
si
http://www.oltenia24.ro/index.php?mod=stiri&id=25566&title=Te-deum–de-Sabin-Pautza–-prima-auditie-la-Filarmonica-Oltenia-Craiova.html
https://jurnaldecraiova.ro/te-deum-de-sabin-pautza-prima-auditie-la-filarmonica-oltenia-craiova/

Citeste si :  Olguta Vasilescu e disperata, fostul presedinte al CCR anunta ca ar putea ramane definitiv in afara Guvernului!

Este vorba despre doua concerte, luate la intamplare, promovate identic in cele doua publicatii, conform comunicatului de presa transmis de filarmonica. Aceste texte se regasesc mai mult ca sigur si in programul de sala al concertelor.
Povestea se continua cu toate celalalte concerte: la unele publicatii, gratis, iar la publicatia Madalinei Balan, fost consilier parlamentar PSD, contra cost.
Si un mic amanunt.
Conform publicatiei “Oltenia 24”, intr-un articol din 11 martie 2019, “managerul Filarmonicii “Oltenia” din Craiova, Gabriel Zamfir, este Omul Saptamanii pentru ca a reusit sa aduca publicului din Banie pe unul dintre cei mai indragiti interpreti Placido Domingo jr., dar si alti intepreti de mare valoare ale scenei nationale si internationale”.
Doar ca Gabriel Zamfir, “omul saptamanii”, a organizat un concert in care s-au vandut doar 404 bilete si s-au dat aproape 2000 de invitatii, nu se stie cui. Bugetul alocat acestui eveniment a fost unul foarte mare. Faima evenimentului s-a masurat mai degraba in like-uri si vizualizari pe Facebook.
In final, public o lista a unor personalitati declarate “omul saptamanii” de catre ziarul “Oltenia 24”:
• Gabriel Zamfir
• Radu Marinescu
• Ion Prioteasa
• Primarul comunei Carcea, Valerica Pupaza
• Lia Olguta Vasilescu
• Lucian Dindirica
• Ovidiu Flori
• Antoniu Zamfir
• Delia Ciuca

Toti acestia sunt membri marcanti ai PSD, alaturi de care se regasesc protejatii acestui partid, fratii Zamfir.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.