PUYA, COLABORARE DE SENZATIE CU ANDRA SI GUZ! MELODIA DORUL, UN AMESTEC DE RAP, POP, CU INFLUENTE FOLCLORICE SI REFERIRI LA ISTORIE SI TRADITII

0
50

Puya i-a sunat pe Andra și Guz ca să le propună o colaborare, iar rezultatul este o melodie absolut superbă! Melodia “Dorul” este un amestec de rap, pop, cu influențe folclorice și referiri la istorie și tradiții. La scurt timp de la lansatea piesei, jurata de la “Românii au Talent” a transmis public următorul mesaj: “«Dorul» este coloana sonoră a sentimentului care mă macină acum, în vremurile în care mângâierile sunt arme, iar absența este dovadă de iubire. Sper să vă placă! 😮 #dorul”.

Puya, colaborare de senzație cu Andra și Guz! Au lansat melodia “Dorul”

Puya, Andra și Guz s-au întâlnit la studio înainte de criza provocată de pandemia de coronavirus, unde au creat melodia “Dorul”. Versurile peisei îți ating toate moleculele sufletului… pentru că… cine nu suferă în aceste vremuri teribile de #dor?!… Departe de părinți, bunici, prieteni, colegi de școală, facultate sau serviciu… fără să ne întâlnimi, să ne îmbrățișăm… Videoclipul melodiei “Dorul” a fost filmat în perioada stării de urgență, însă, au spus cei trei artiști, au fost respectate condițiile de siguranță impuse de autoritățile din România.

Citeste si :  Video Live : Lovitura de stat in Venezuela. Armata si serviciile secrete intorc armele!

“Cred că acum, mai mult ca niciodată românii au nevoie de unire. Acum, când au trecut peste 100 de ani de la Marea Unire, noi suntem mai dezbinați ca niciodată. Împărțiți de social media sau mii de km în diverse grupulețe, uităm că avem același sânge, vorbim aceiași limbă, avem aceiași tradiție și suferim cu toții de același dor de casă!

Piesa este un apel la unitate! Ca în celebra poezie folclorică românescă, unu-i moldovean (n..r: Guz), altul e muntean (n.r.: Puya) și altul ardelean (n.r.: Andra). E timpul să fim mândri că suntem români. (…). Acum, în 2020, e timpul să dăm generației noi din experiența acumulată în cei 20 și ceva de ani de muncă și să întindem o mână celor care sunt la început de drum”, a declarat rapperul Puya.

 

Citeste si :  Dacian Ciolos, presedinte Miscarea Romania Impreuna si Dan Barna, presedinte USR : Apel la unitatea fortelor democratice din societate

“M-am bucurat când Puya mi-a propus să colaborăm și am putut să contribui cu textul meu și vocea mea la o piesă foarte sinceră și dureroasă despre originile noastre”, a spus Guz.

Pe numele din buletin Ivan Guzu, cântărețul din Republica Moldova a colaborat cu mai mulți artiși din țara noastră.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.