RAADPFL Craiova sărbătorește astăzi, 20 iulie, de Sfântul Ilie, Ziua Gospodarului, ziua angajaților din serviciile publice.

0
409

De ani buni, companiile care asigură serviciile publice de alimentare cu apă și pe cele de canalizare, serbează, pe 20 iulie, “Ziua Gospodarului”.

Nimic nu e întâmplător, iar calendarul creștin ne arată semnificația profundă a zilei, întrucât pe 20 iulie, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, cel aducător de ploi.

“?RAADPFL Craiova sărbătorește astăzi, 20 iulie, de Sfântul Ilie, Ziua Gospodarului, ziua angajaților din serviciile publice.

??Colegii noștri sunt mereu la datorie, indiferent de vreme, pe caniculă sau pe ger, pentru a ne asigura că oferim servicii de calitate comunității.

✅Suntem recunoscători pentru efortul lor zilnic. Nu suntem perfecți, dar muncim la asta. Știți că doar cine nu muncește nu greșește. Vă mulțumim pentru toată înțelegerea pe care ne-o arătați!

✅Ec. Adinel Ionel Ilinca, director general RAADPFL Craiova: ”Sărbătorim Ziua Gospodarului și rolul important pe care îl avem în comunitatea locală. Cu acest prilej, transmit salariaților mulțumiri pentru activitatea depusă, cu implicare și profesionalism. Și datorită lor orașul arată bine. Nu este ușor să asiguri servicii atât de diverse, dar nu ne plângem! Este pentru al doilea an când sărbătoresc, alături de RAADPFL, Ziua Gospodarului, și le doresc, încă dată, colegilor un sincer ”La mulți ani”!”
Le urăm “La mulți ani” și celor care își serbează onomastica de Sfântul Ilie!”, mentioneaza conducerea pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.