RAADPFL Craiova specialista in gazonul hibrid ? Firma CON-A trebuia sa faca inspectia gazonului ..

0
245

Primaria Municipiului Craiova a demarat procedura de achizitie lucrari de inlocuire a gazonului de pe Stadionul de Fotbal, din incinta Complexului Sportiv Craiova, avand in vedere starea deteriorata a acestuia, spune institutia intr-un comunicat trimis presei.

“Astfel, ca urmare a inspectiei facute de RAADPFL Craiova, institutie desemnata sa execute lucrarile de intretinere a suprafetei de joc din incinta Complexului Sportiv Craiova, a fost dispusa achizitia unui nou covor de gazon pe Stadionul de Fotbal”, se arata in comunicatul Primariei Craiova.

Exista o firma specializata care poate sa faca aceasta inspectie ?
CNI a comandat gazonul hibrid de la firma CON-A.
Din punctul meu de vedere inspectia trebuia facuta de firma CON-A. RAADPFL nu are experienta si nici nu a lucrat cu asemenea gazon .

Daca tot se doreste inlocuirea acestui gazon sa vina o firma specializata si sa faca cu adevarat inspectia .. Nu RAADPFL Craiova care in unele cazuri ordinele sunt “executate”.
Asteptam specialistii sa vina pe stadionul din Craiova nu o regie a Primariei..

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.