Racord ilegal de canal pe strada Petre Ispirescu din Craiova

0
308

Angajații Companiei de Apă Oltenia au fost solicitați în după-amiaza zilei de luni, 11.09.2023, pe strada Petre Ispirescu, din municipiul Craiova, într-o zonă unde apăruse o surpare a carosabilului.
“În urma verificărilor efectuate, a reieșit că, din cauza unui racord ilegal la o conductă de canalizare anulată în urmă cu mai mulți ani, prin care proprietarul deversa apa uzată în pământ (nefiind preluată de rețeaua de canalizare de pe stradă), s-a ajuns în stadiul de a se surpa strada.
Pentru a nu afecta foarte mult traficul în zonă, angajații Companiei de Apă Oltenia au lucrat pe tot parcursul nopții de luni spre marți, la o adâncime de peste 4 metri, reușind, în această dimineață, să remedieze problema.
Urmează să fie depusă o plângere la Poliția Locală Craiova, pentru identificarea proprietarului racordului executat fără avizele necesare și dispunerea măsurilor legale.”, se mentioneaza in comunicatul emis de Compania de Apa Oltenia.

Racord ilegal de canal pe strada Petre Ispirescu din Craiova
Racord ilegal de canal pe strada Petre Ispirescu din Craiova
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.