Radu Preda : Ar mai fi multe de spus, însă consider că nu e nici locul și nici momentul potrivit.

0
293

Radu Preda a plecat din PSD dupa 14 ani si de azi este membru PMP Dolj . Pus de PSD pe un “loc la rezerve” , Radu Preda da peste cap intreg scenariu PSD Dolj si poate sa schimbe situatia politica din judetul Dolj . 

“Radu Preda, până astăzi lider al grupului senatorial PSD, a decis să devină membru al echipei PMP și va deschide lista PMP pentru Senatul României în județul Dolj” a fost anuntul facut de Ion Cupa ,vicepresedintele national PMP ..

Radu Preda a facut si el anuntul pe pagina de socializare si a dat de inteles ca va vorbi despre PSD si relatia acestuia cu actualii lideri .. Poate aflam si motivul pentru care a prins un “loc la rezerve” .. Un lucru este cert : PSD este slabit cu aceasta plecare ..

“După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca și senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca și candidat la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve.
Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură.
Astăzi, drumurile noastre se despart. Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o ușă mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1.
Rămân același om pe care deja mulți dintre voi îl cunoașteți și vă aștept alături de mine!
Ar mai fi multe de spus, însă consider că nu e nici locul și nici momentul potrivit.” a precizat Radu Preda pe pagina de socializare ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.