Radu Preda interzis de familia Vasilescu pe listele PSD la Alegerile Parlamentare . Intra in joc baiatul lui Pavel Badea iar o avocata controversata cap de lista ..

0
719

Radu Preda se regaseste pe listele PSD la Alegerile Parlamentare din acest an pe locul 12 pe lista pentru Camera Deputaților.  Finul lui Olguta Vasilescu si unul din cei mai importanti oameni ai PSD in fosta configuratie a Parlamentului este scos din calcul iar locul lui este luat de Laura Vicol , o avocata controversata si prietena foarte buna cu Elena Basescu .

Nu am sa discut despre Laura Vicol pentru ca face obiectul unui articol in perioada urmatoare in schimb am sa discut despre Radu Preda ..

Si pentru mine a fost o mare surpriza dar hai sa ne intrebam cum au reactionat sau vor reactiona cei care au crezut ca Radu Preda ii reprezinta ..

Pentru PSD si in special Familia Vasilescu se pare ca nu exista reguli iar oamenii sunt promovati pe diverse criterii .

Zilele trecute am scris cu baiatul lui Pavel Badea este propus pe locul 3 la Camera Deputatilor. La numai 25 de ani la ce ne putem astepta din partea lui ?

Nu avem nici un dubiu ca este prost intentionat dar experienta in politica sau administratie este ZERO .

Radu Preda a avut o activitate parlamentara importanta si chiar daca nu am fost de acord cu initiativele legislative depuse de acesta totusi nu putem sa neglijam prezenta in Parlamentul Romaniei .

Pe plan local , Radu Preda a fost unul din cei mai buni comunicatori si de multe ori a fost cel care a creat unitate in jurul lui ..

Radu Preda a fost liderul Grupului Parlamentar al PSD .. oare merita asemenea loc ?

Cred ca pentru familia Vasilescu si ceilalti lideri a fost o executie de proasta calitate dar pentru celalalt activ al PSD ?

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.