Raed Arafat anunță cum se va face marea relaxare

0
312

Șeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat, a spus, luni seară, la B1 TV, cum se vor decide relaxările în perioada următoare și de ce va depinde acest lucru.

“Ne apropiem de un moment în care se for lua măsuri de relaxera, dar aces moment va fi corelat cu impact pe espitare. Decisiva se va lua de CNSU și Guvern. Trebuie argumente solide pentru a propune măsuri de relaxare, dacă vor începe treptat. prima dat se va renunța mască în spații deschise. Sunt măsuri care s-au luat astfel și în alte țări.

Se face o analiză care va veni cu propunere către CNSU.

Vedem o scădere a numărului cazurilor, dar avem un număr semnificativ la ATI. Va mai dura ceva timp până vă scădea numărul și pe terapie intensivă.

Price creștere care vine cu impact pe partea medicală este un semn de îngrijorare. Totul depinde de impactul pe partea de spital. Nu putem compara ce se întâmplă acum cu ce s-a întâmplat în valul trecut. Acum nu ne confruntăm cu cazuri multe și grave la ATI.

Cu cât avem cazuri de ATI, vom avea și decese.

Este o dovadă fără nici un dubiu că vaccinații sunt mai bine protejați. Au o protecție mai bună cele nevaccinate. Dacă vedem că sunt grupele de vârstă, cu comorbidități, ne face să înțelegem că persoanele respective ar fi fost vaccinate, am fi avut mai puține cazuri la ATI și decese”, a spus Raed Arafat.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.