Raluca Turcan : Din fericire pentru doljeni, odată cu noua guvernare s-a trecut de la vorbe la fapte.

0
215

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, vineri, la Craiova, unde a vizitat şantierul drumului expres Craiova – Piteşti, că odată cu guvernarea PNL, marile proiecte de infrastructură din judeţul Dolj au început să prindă contur, pentru că „s-a trecut de la vorbe la fapte”, atât în ceea ce priveşte drumul expres, cât şi Spitalul Regional Craiova.

La vizita pe şantierul drumului expres Craiova – Piteşti au mai participat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, preşedintele PNL Dolj – Ştefan Stoica, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Alexandru Gîdar, candidatul PNL la Primăria Craiova, deputatul Nicolae Giugea, europarlamentarul Marian Jean Marinescu şi senatorul Mario Ovidiu Oprea.

Citeste si :  Nicolae Giugea,despre situatia de la Termoficare : Faliment cu repetiție!

„Din fericire pentru doljeni, odată cu noua guvernare s-a trecut de la vorbe la fapte. Şi, dacă până acum vedeam spitale regionale pe hârtie, drumuri expres desenate, acum se lucrează intens. Pe partea de infrastructură suntem în grafic cu lucrările, iar Spitalul Regional Craiova a devenit o realitate odată cu semnarea contractului. De altfel, toată activitatea guvernamentală, în scurtul mandat pe care l-am avut până acum, s-a concentrat prioritar pe infrastructură, sănătate, educaţie şi investiţii, sprijin pentru mediul de afaceri. De asemenea, se alocă fonduri pentru exproprierile necesare pentru a închide cercul de centură Craiova – Centura ocolitoare Craiova Sud”, a spus Raluca Turcan.

Vicepremierul a mai afirmat că, pe lângă demararea proiectului de construcţie a Spitalului Regional Craiova, prin Ministerul Sănătăţii au mai fost direcţionate fonduri pentru secţia de urgenţă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova şi construcţia unui nou corp şi s-au decontat cheltuieli de 109 milioane lei pentru spitale, pentru activitatea de combatere a noului coronavirus.

Citeste si :  Europarlamentarul PNL , Marian Jean Marinescu : In chestiunea reducerii emisiilor de carbon ne confruntam cu un limbaj dublu.

„Prin Ministrul Fondurilor Europene, am reuşit să aducem în momentul de faţă 109 milioane lei, pentru întregul sistem sanitar care a accesat decontarea achiziţiei de aparatură medicală pentru combatarea epidemiei de COVID-19, şi mai există solicitări de 500 milioane lei. Este o dovadă certă a unui angajament nedisimulat şi sperăm că şi la nivel de judeţ vom avea parteneri cu care să colaborăm mai uşor. Şi din acest punct de vedere avem mari aşteptări în privinţa colaborării pe care o putem stabili aici între Guvern şi administraţia locală, fie că vorbim de municipiul Craiova, fie că vorbim de Consiliul Judeţean Dolj”, mai spus Raluca Turcan.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.