Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan
Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, pare decisă să rupă partidul, atâta timp cât mai stă la conducerea acestuia. După ce a spus că nici PNL n-ar fi mai breaz la guvernare față de PSD, acum liderul PNL acuză că la alegerile locale liberalii au mers pe blat cu PSD.

Raluca Turcan a făcut referire şi la luptele din interiorul organizaţiei ieşene a partidului din ultima vreme: “Aici, în Iaşi, i-am văzut de multe ori bătându-se în interior, făcând plângeri penale în interiorul partidului, vorbind împotriva PNL”.

În opinia sa, din cauza disensiunilor interne, liberalii au pierdut alegerile locale.

Citeste si :  Un ministru din Guvernul Ponta denunta DICTATURA lui Dragnea in PSD

“Oare aici, în Iaşi, cel mai mare adversar al PNL a fost PSD sau a fost PNL? Oare am tras cu toţii pentru PNL sau am făcut blaturi, în alte locuri am pus mai presus interesul unor persoane decât interesul echipei PNL?”, a mai spus Turcan.

Pentru că este lider al opoziției, Raluca Turcan nu și-a atacat doar propriul partid, ci și pe cei de la PSD.

“PSD a câştigat alegerile cu o uriaşă fraudă de încredere iar dumneavoastră aveţi obligaţia zi de zi să le spuneţi oamenilor acest lucru. În Iaşi, când PSD-ul s-a dus să aducă voturi şi a strâns voturi la alegerile parlamentare, nu le-a spus oamenilor că prima decizie pe care o vor lua la guvernare va fi să “albească” dosarul de corupţie a lui Liviu Dragnea, că primele decizii vor fi să îi schimbe pe şefii Parchetelor. Nu le-au spus oamenilor de afaceri că îi vor sufoca cu controalele, că vor destabiliza cadrul fiscal, că vor scădea încrederea în direcţia pe care o are România astfel încât nimeni să nu mai aibă curajul să îşi pună banii aici, în ţara noastră”, a spus preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.