Rares Bogdan: Anularea cumulului de pensie de la stat cu salariul la stat este o masura etica, menita sa reduca favorizarea nesimtita a unora in detrimentul altora.

0
123

Rares Bogdan: Anularea cumulului de pensie de la stat cu salariul la stat este o masura etica, menita sa reduca favorizarea nesimtita a unora in detrimentul altora.

Ce a scris liderul PNL pe Facebook:

„Anularea cumulului de pensie de la stat cu salariul la stat este o masura etica, mai mult decat decenta, menita sa reduca favorizarea nesimtita a unora in detrimentul altora. AM PROMIS in campaniile electorale ale anului 2019 si acest lucru. Sa fim mai clari, persoane care la 41-45 de ani se pensionau din institutii ale statului erau angajate din nou …tot la stat, unii la cateva saptamani doar de la pensionare, unii castigand in Romania la stat de doua sau trei ori mai mult decat in sectorul privat fara sa faca mai nimic, doar pentru ca partidul lenesilor isi consolida bazinul electoral prin acelasi sistem de cumetrii. In acelasi timp sectorul privat este in criza de mana de lucru. Cei care faceau investitii erau mereu sub presiunea fiscala sau a unei birocratii nedeslusite si alambicate iar altii dintre cei pensionati si reangajati veneau sa le mai dea si amenzi.

Vi se pare corect ca un pensionar de 41-45 de ani, multi si cu pensie speciala sa se reangajeze tot la stat pe un salariu probabil la fel si sa ajunga pana la 10.000 de euro pe luna? Putin probabil ca faceau ceva util pentru comunitate. De cele mai multe ori ocupau posturi pe care le puteau eficientiza tineri absolventi sau persoane mult mai performante. In timp ce unii se lafaiau in bine cu mult tupeu, fiind clientii partidului, antreprenorii cautau solutii disperate, iar satele romanesti erau pline de noroi, de persoane cu nevoi si pensii la limita decentei si se depopulau sub privirea dezinteresata a admministratiei pesediste. Peste 2 milioane de romani au pensii sub 200 de euro lunar. Cumularea pensiei de la stat cu salariu la stat si pensiile speciale trebuie sa dispara de urgenta. Este obligatia noastra sa corectam nedreptatile si o vom face. Asa cum am anulat Euroacciza, am eliminat impozitarea pentru contractele part-time, am anulat recursul compensatoriu care a umplut strazile Romaniei cu peste 20.000 de infractori, dintre care peste 2.000 de criminali, violatori, pedofili. #vindecamROMANIA #reparamNEDREPTATILE #construimROMANIAnormala”

Citeste si :  Rares Bogdan, mesaj SPECIAL pentru fanii de pe Facebook : Candidez pentru Romania oamenilor cinstiti

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.