Rares Bogdan : O somam pe Viorica Dancila sa treaca de indata la alte propuneri pentru pozitia de comisar european!

0
87

Rares Bogdan , europarlamentarul PNL , a avut azi in scurta conferinta de presa , o pozitie fata de propunerile facute de Viorica Dancila pentru a ocupa pozitia de comisar european . Rares Bogdan a explicat ca sansele ca unul dintre cei doi, doamna Plumb sau domnul Nica, sa ajunga comisar european sunt egale cu zero. Europarlamentarul PNL a explicat ca este foarte important sa aiba o discutie cu Presedintele Romaniei vizavi de aceasta propunere.

“Am primit informatii extrem de importante de la Bruxelles, legate de cele doua candidaturi pe care Romania le-a propus pentru pozitia de comisar european. Informatiile sunt extrem de grave atat pentru constituirea comisiei dar si pentru imaginea Romaniei. Pentru ca sansele ca unul dintre cei doi, doamna Plumb sau domnul Nica, sa ajunga comisar european sunt egale cu zero. Mai mult ,in acest moment Romania este singura tara care a facut PROPUNERI Inacceptabile. O somam pe doamna Viorica Dancila ,inca premier al Romaniei, sa treaca de indata la alte propuneri , sa faca alte propuneri.
O alta propunere acceptabila pentru Bruxelles , acceptabila pentru Romania, care sa intruneasca votul majoritatii. De asemenea suntem absolut convinsi ca nu s-a consultat in aceste doua propuneri facute cu Presedintele Romaniei si consideram ca e vorba de comisarul din partea Romaniei ,nu al PSD, nu al ALDE ,nu al doamnei Dancila. Este foarte important sa aiba o discutie cu Presedintele Romaniei vizavi de aceasta propunere.” a declarat Rares Bogdan.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  ALDE DOLJ: UDMR AR TREBUI SA SE DELIMITEZE DE DECLARAȚIILE EXTREMISTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.