Rares Bogdan , Prim-vicepresedintele PNL : Urmarim cu mare atentie articolele din presa!

0
410

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declaratca evaluarea fiecarui ministru in parte se face cu mare atentie, iar cine nu confirma va suporta consecintele. Liderul liberal i-a nominalizat pe cei mai buni si a spus ca va urmari presa pentru a analiza tot ceea ce fac demnitarii partidului.

Intr-un interviu acordat la Clubul Presei din Parlamentul European de la Strasbourg, europarlamentarul Rares Bogdan, totodata si prim-vicepresedinte al PNL, a precizat ca partidul analizeaza cu mare atentie activitatea membrilor Cabinetului Orban, iar cine nu confirma va suporta consecintele.

„Sunt ministri care au confirmat exceptional si pot enumera citeva nume: Marcel Vela – la Interne, Florin Citu – la Finante, Nicolae Ciuca – la Aparare, Virgil Popescu – la Economie si Energie, extrem de bun! E foarte bun si Victor Costache – la Sanatate, e un medic foarte bun si va confirma, Ionut Stroe – la Sport, este foarte bun si va face treaba!”, a detaliat Rares Bogdan.

Avertisment pentru cei care nu vor confirma: „Urmarim cu atentie si notam pe raboj!”

Liderul secund al PNL are, insa, si un avertisment dur la adresa ministrilor care nu vor confirma si carora le transmite ca impotriva lor se vor lua masuri: „Sigur, sunt si ministri care inca nu au confirmat suficient! Eu va spun ca urmarim activitatea fiecarui ministru si nu vom ezita ca, in cazul in care unii nu se ridica la inaltimea pozitiei sau la mandatul pe care l-au primit de la romani, prin PNL, sa luam masuri, sa atragem atentia! Deocamdata eu zic sa urmarim cu mare atentie ce se intampla, sa notam pe raboj”.

„Urmarim cu mare atentie articolele din presa!”

Rares Bogdan nu s-a sfiit sa declare si faptul ca sefii PNL urmaresc cu mare atentie presa si analizeaza toate aparitiile ministrilor liberali.

„Noi cei din conducerea PNL, va asigur ca urmarim fiecare articol, fiecare opinie exprimata de un jurnalist, pentru ca eu cred in buna credinta a jurnalistilor. Vreau sa cred ca jurnalistii atrag atentia cu buna credinta asupra unei nerealizari, asupra activitatii mai putin bune a unui ministru o face pentru a nu exista un esec al acestei guvernari, iar noi stim ca asteptarile romanilor sunt foarte mari de la noi!”, a mai declarat Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.