RAT Craiova cumpara prin credit cinci autobuze second-hand

0
118

RAT Craiova cumpara prin credit cinci autobuze second-hand 1SC RAT Craiova SRL urmează să acceseze un credit bancar pentru a putea cumpăra cele cinci autobuze second-hand prevăzute în buget încă de la începutul anului, dar și pentru a plăti obligațiile restante la bugetul de stat și pentru a evita eventualele penalități de întârziere pentru neplata la termen a obligațiilor stabilite în contractele de furnizare încheiate de societate.
În total, este vorba despre suma de 8.260.000 de lei, pentru un credit de investiții, unul de producție și o linie de credit. Suma destinată pentru autobuze, din aceasta, este de 960.000 de lei. Autobuzele care vor fi cumpărate vor trebui să corespundă unui grad de poluare de minim Euro IV, să fie fabricate minim în anul 2010 și să fie dotate cu aer condiționat, după cum a precizat administratorul public al Craiovei, Sorin Manda.
Creditul bancar ce urmează a fi contractat va fi garantat cu patru imobile aflate în proprietatea RAT SRL.
Proiectul de hotărâre s-a aflat peste ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de astăzi, și s-a referit la mandatarea reprezentantului municipiului Craiova de a vota, în Adunarea Generală a Asociaților, desemnarea directorului RAT SRL pentru a iniția procedurile necesare acestui credit.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Basculanta a revenit la tramvaie .. Autobuzele nu au fost pe plac..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.