RĂZBOI TOTAL în USR DOLJ : Acuzații la adresa deputatului Prisnel…

0
82

Sunt dezbateri la Uniunea Salvați România pentru alegerile parlamentare: sunt lupte pentru locul unu de pe listele pentru Senat, respectiv Camera Deputaților.

În grupurile interne ale USR, deputatul Adrian-Claudiu Prisnel este acuzat că ar fi băgat în partid un număr mare de oameni, aproximativ 60, care să-l ajute la câștigarea alegerilor interne care trebuiau să aibă loc pe data de 10 octombrie 2020.

Comisia tehnică USR-PLUS națională a decis și a înștiințat prin comunicat către biroul județean Dolj și pe Adrian-Claudiu Prisnel, președintele acestei filiale, că cei 56 votați să nu fie înscriși în biroul electoral și să nu aibă drept de vot deoarece pot influența soarta alegerilor interne. Decizia a fost contestată de Adrian-Claudiu Prisnel. Din acest motiv, registrul electoral intern nu a putut fi stabilit și alegerile au fost boicotate și anulate.

Deși liderii de la București au spus că vor alegeri meritocratice interne, se pare că deputatul de Dolj se opune deciziilor venite de la București, conform surselor DC News.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Parlamentarii de Dolj au primit certificatele de ales

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.