Razie de noapte in trafic dar si in barurile si cluburile din Craiova

0
482
Razie de noapte in trafic dar si in barurile si cluburile din Craiova
Razie de noapte in trafic dar si in barurile si cluburile din Craiova

Peste 100 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj au organizat, azi-noapte, a 3-a razie in Craiova. Oamenii legii au descins in baruri, discoteci si au instituit 37 de filtre rutiere in oras, unde au fost oprite si verificate peste 800 de autovehicule aleator ..

Peste 100 de politisti din cadrul formatiunilor de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, arme, economic si actiuni speciale au participat la razia organizata azi-noapte de Inspectoratul de Politie al Judetului Dolj.

Astfel, potrivit IPJ Dolj, in Craiova, au fost instituite 37 de filtre rutiere, in cadrul carora politistii au verificat aproximativ 810 autovehicule, totodata fiind efectuate controale la aproximativ 63 de agenti economici (baruri, discoteci si unitati de alimentatie publica).

In cadrul raziei au fost legitimate peste 1.300 de persoane, 410 dintre acestea fiind controlate sumar de arme albe.

Politistii au constatat 6 infractiuni in flagrant delict si au aplicat 81 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 23.000 de lei, confiscand bunuri in valoare de peste 4700 lei.

De asemenea, au fost retinute, in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 3 permise de conducere, iar 2 certificate de inmatriculare au fost retrase.

Totusi ne intrebam din al cui ordin au fost facute raziile din Craiova si de ce nu au fost oprite toate masinile ..

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.