Razii de amploare ale politistilor doljeni . Ce nereguli au fost descoperite de politisti ..

0
215

In noptile de 26/27 iunie, respectiv 27/28 iunie a.c., politistii doljeni au desfasurat actiuni in Craiova pentru mentinerea ordinii si linistii publice si asigurarea respectarii prevederilor legale.

La activitatile desfasurate au participat peste 150 de politisti din cadrul structurilor de ordine publica, judiciar, economic, rutiera, arme, actiuni speciale, jandarmi si politisti locali.

Astfel, fortele de ordine au legitimat peste 450 de persoane si au verificat aproximativ 100 de societati comerciale.

De asemenea, in cadrul filtrelor organizate, politistii rutieri au controlat aproximativ 150 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 113 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 80.000 de lei.

De asemenea, ca masuri complementare, a fost confiscata suma de 1.000 de lei, au fost retinute 3 permise de conducere si retrase 2 certificate de inmatriculare.

-In urma controlului efectuat unui local din cartierul Brestei, politistii au identificat 3 aparate de jocuri de noroc, tip Slot Machine, care aveau licenta de exploatare expirata.

Avand in vedere acest aspect, in cauza a fost intocmit un dosar penal pentru incalcarea prevederilor OUG 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc.

De asemenea, societatea a fost sanctionata contraventional, intrucat, in urma controlului, a fost gasita suma de aproximativ 600 de lei, care nu fusese fiscalizata.

-Doi barbati de 45 si 32 de ani, din Craiova au fost depistati conducand autoturisme, desi se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma testarilor cu aparatele alcooltest, a rezultat faptul ca ce doi avea o concentratie de 0,11 mg/l, respectiv 0,07 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Astfel, cei doi au fost sanctionati contraventional pentru incalcarea prevederilor OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, fiindu-le totodata retinute permisele de conducere pentru o perioada de 90 de zile.

-In fata a doua societati comerciale cu obiect de activitate in domeniul jocurilor de noroc, politistii au identificat un barbat de 34 de ani, respectiv un tanar de 16 ani, ambii din Craiova.

In urma controalelor efectuate, asupra celor doi au fost gasite cutite tip briceag, acestea fiind ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

In ambele cazuri, politistii au intocmit dosare penale pentru comiterea infractiunilor de portul fara drept de obiecte periculoase.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.