Razvan Cuc ramane ministru! Motiunea a fost respinsa! 1Motiunea simpla initiata de PMP si PNL impotriva ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, intitulata „Mandatul ministrului Cuc cu numarul trei, este unul de nota 3”, a fost respinsa de Camera Deputatilor.

Motiunea a strans 93 voturi pentru, 148 voturi contra si 5 abtineri.
La dezbaterile de luni pe marginea motiunii simple, ministrul Transporturilor a crtiticat lipsa rezultatelor „remarcabile” ale ministrilor liberali in domeniu, precizand ca el „deranjeaza anumite interese” ale partidelor de Opozitie.

„Dragi colegi, haideti sa va spun un lucru, si voi ati fost in Minister un an de zile si ati avut rezultate remarcabile, zero de sus pana jos. Acum eu stiu ca va suparati ca eu mai cert constructorii, ca stiu ca va deranjeaza ca afectez anumite interese, dar sa stiti ca eu nu ma opresc si merg mai departe si cu rezilierile de contracte si cu tot ce am promis si stiu ca vreti neaparat ca ONG-urile sa conduca Ministerul.

Citeste si :  Se cere demisia lui Lucian Sova

E greu. Il conduc eu acum si trebuie sa modificam legislatia astfel incat sa putem accelera toate procedurile pe care le avem, inclusiv pe parte de mediu. Aici o sa ma consult cu doamna ministru Gavrilescu, n-o sa ma consult cu ONG-urile”, a afirmat Razvan Cuc.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.