Răzvan Diaconu a semnat, la MDLPA, contractul de finanțare pentru două crese

0
302

Viceprimarul Răzvan Diaconu a semnat, la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru cele două construcții, banii provenind în proporție de 100% din fonduri europene.
Cele doua crese se vor construi străzile Potelu, respectiv Artileriei.

“Două creșe noi vor fi construite în Craiova, în cartierele Romanești și Veterani. Astăzi, viceprimarul Răzvan Diaconu a semnat, la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru cele două construcții, banii provenind în proporție de 100% din fonduri europene.
Creșele se vor regăsi pe străzile Potelu, respectiv Artileriei, iar construirea lor vine în sprijinul comunităților din aceste zone relativ noi ale orașului, care s-au dezvoltat în ultimii ani. Fiecare dintre cele două instituții va putea oferi servicii complete pentru câte 110 copii, dar și spații verzi și locuri de joacă. De asemenea, proiectele creșelor prevăd construcții moderne, cu regimul de înălțime parter, cu nuclee separate în funcție de necesități, dar și cu panouri solare și fotovoltaice.
Termenul de finalizare este de 37 de luni din momentul semnării contractului de finanțare.”, a scris Olguta Vasilescu pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.