Razvan Diaconu : Am venit aici pentru a face politica in interesul si pentru cetateni ,nu pentru partidele politice.

0
136

Razvan Diaconu a fost ales Viceprimar al Craiovei de majoritatea Consiliului Local Craiova pe 28 februarie 2022.
In ultima perioada au fost foarte multe articole scrise dar nici o publicatie nu a dorit punctul lui de vedere.
In acest sens am discutat cu Razvan Diaconu care ne-a raspuns la cateva intrebari.

Jurnal de Craiova : Care a fost decizia Biroului Politic Local al PNL Craiova?
Razvan Diaconu : In cadrul BPL al PNL CRAIOVA, desfasurata inaintea sedintei a Consiliului Local, s-a hotarat mandatarea Presedintelui impreuna cu un grup de colegi consilieri de a merge in dimineata sedintei CL la Doamna Primar Lia Olguta Vasilescu in vederea negocierii atat a postului de viceprimar cat si a unor institutii cu scopul administrarii de catre reprezentantii liberali.

Jurnal de Craiova : Ati fost invitati la consultari. Ce s-a intamplat?

Citeste si :  Consilierii municipali PNL Craiova au prefatat sedinta Consiliului Local Craiova : O somam public pe Olguta Vasilescu sa respecte votul din 27 septembrie!

Razvan Diaconu : La punctul 41 de pe ordinea de zi a sedintei CL, Viceprimarul Craiovei, doamna Rela Filip, ne-a invitat la consultari. Cu aceasta ocazie a prezentat decizia PSD de a oferi postul unui liberal, decizie luata pentru a contura si la nivel local alianta stabilita la nivel national.
S-a cerut insistent din partea PSD sa venim cu o propunere viabila avand in vedere ca ei au oricand majoritatea sa isi numeasca propriul candidat.

Jurnal de Craiova : Cum a venit nominalizarea ta?

Razvan Diaconu : In timpul consultarilor, PNL a venit cu o singura propunere, neagreata insa de catre consilieri, solicitandu-se orice alta nominalizare din partea liberalilor.
Observand ca nici unul dintre colegii mei vechi nu si-a manifestat intentia de a candida, am luat aceasta decizie considerand-o a fii o posibilitate reala de a avea un reprezentant in administratia locala.

Jurnal de Craiova : Ce-ti propui in mandatul de viceprimar?

Razvan Diaconu : Daca tot mi-am asumat responsabilitatea de a ocupa functia de Viceprimar al Craiovei, imi doresc ca pana la sfarsitul mandatului sa dovedesc tuturor celor care ne-au votat la alegerile locale din 2020 ca am meritat increderea lor, ca am venit aici pentru a face politica in interesul si pentru cetateni ,nu pentru partidele politice.

Citeste si :  Marian Vasile , consilier municipal PNL Craiova: Am lansat o dezbatere publica privind parcarile de resedinta

In acest sens sunt convins ca voi reusi in tot ce mi-am propus datorita faptului ca am gasit o deschidere totala din partea administratiei locale, lucru care ma convinge ca voi avea o colaborare perfecta cu intregul aparat al administratiei locale.
In calitate de Viceprimar voi coordona urmatoarele institutii:
Directia Generala de Asistenta Sociala Craiova
S.C. Piete si Targuri Craiova
S.C. Salubritate Craiova S.R.L.
Caminul pentru Persoane Varstnice Craiova
Sport Club Municipal Craiova
Teatrul pentru Copii si Tineret „Colibri” Craiova
Ansamblul Folcloric „Maria Tanase” Craiova
Casa de Cultura „Traian Demetrescu” Craiova.

Citeste si :  Teodor Sas : Primarul “Panseluţa” Lia Olguţa Vasilescu a eşuat lamentabil

Jurnal de Craiova : Ce parere ai despre faptul ca PNL Craiova va propune excluderea ta?

Razvan Diaconu : O eventuala propunere de excludere ar fi o decizie pripita, o interpretare total eronata a intentiilor mele si ramane, din fericire, doar o tentativa de discreditare a persoanei mele.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.