Home » Actualitate » Actualitate Dolj » RDS-RCS are o retea construita ilegal in comuna Valea Stanciului

RDS-RCS are o retea construita ilegal in comuna Valea Stanciului

Share ..

Legea nu este cea care conteaza in mediul rural . Din pacate sunt multe nereguli dar nu ajung catre echipa Jurnal de Craiova pentru ca aici cu siguranta odata aduse la cunostiinta devin publice .

In Valea Stanciului exista o retea CATV de peste 15 ani , Gamar Cable este cea care furnizeaza semnat TV celor din comuna la preturi mici .

De aproximativ două luni, RCS-RDS, ilegal, fără a deține autorizații, avize, acorduri, aprobări, nici măcar acordul Consiliului Local al comunei Valea Stanciului, a construit o rețea de cablu în această comună pe stâlpii proprietate a S.C. Distribuție Oltenia, stâlpi pe care se află și rețeaua CATV a societății mele și pentru care societatea mea plătește mii de lei pe lună – chirie.
LOGIC, RCS-RDS, AVÂND O REȚEA CONSTRUITĂ ILEGAL, NU PLĂTEȘTE NICIO CHIRIE PENTRU STÂLPI ȘI NICI ALTE TAXE.

 

Va prezentam adresa data de catre Distributie Energie Oltenia :

Ce putem spune ? Unde exista legea ? Este normal sa avem un raspuns la cele intamplate !

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Handbal/ EHF Cup: Fetele incep maine la ora 16 batalia pentru grupele EHF SCM Craiova – Debrecen

Fetele pregatite de Bogdan Burcea întâlnesc sambătă, de la ora 16:00, echipa maghiară Debrecen (DVSC-TVP) in ultima fază înaintea grupelor...

Închide