Home » Jurnal de Craiova » Reabilitarea Parcului „Romanescu“ inca un esec al Administratiei Locale

Reabilitarea Parcului „Romanescu“ inca un esec al Administratiei Locale

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Reabilitarea Parcului „Romanescu“ inca un esec al Administratiei Locale

Reabilitarea Parcului „Romanescu“ inca un esec al Administratiei Locale

Lucrările de reabilitare a Parcului „Romanescu“ s-au încheiat de ceva vreme respectându-se termenul dat de primărie. „Din punctul nostru de vedere, lucrările sunt finalizate. Am făcut și ultimele completări. Am așezat și vopsit gardul din jurul lacului, de la intrarea în parc. Am montat stâlpii și lanțul de protecție din zona Debarcaderului și am pus acea vană suplimentară la pompa care trage apă din lac pentru sistemul de irigații din spațiile verzi. Am făcut adresă către primărie, urmează să se întrunească o comisie din partea beneficiarului, ca să verifice lucrările efectuate. Nu avem până la acest moment un feedback, dar au la dispoziție un termen de 30 de zile pentru a face recepția“, a precizat un reprezentant al constructorului.

 „Termenul final a fost luni, 13.03.2017. Constructorul ne-a transmis solicitarea de recepție”, a declarat Marina Andronache, purtător de cuvânt al Primăriei Craiova.

Primarul interimar al Municipiului Craiova , Mihail Genoiu, a spus: „Dacă lucrările nu s-ar fi încheiat, constructorul intra pe penalități și nu cred că i-ar fi convenit acest lucru. Avem la dispoziție 15 de zile pentru întrunirea Comisiei și recepția lucrărilor“.

De precizat că lucrările de reabilitare a Parcului „Romanescu“ au demarat pe 19.10.2015, iar valoarea investițiilor a fost de 68.531.117 lei, sumă suportată în mare parte din bugetul local.

Pana aici toate sunt extraordinar de bune dar problemele sunt multe si reabilitarea Parcului „Romanescu“ putem spune ca este un esec si nu ca fiind impotriva Administratiei Locale dar va aducem o realitate care trebuie spusa .


Sunt cateva aspecte care trebuiesc spuse :

 1. Peste 200 de copaci taiati fara nici un rost … Bucati bune ale Parcului „Romanescu“ defrisate !
 2. Calitatea bancilor este inferioara fata de ceea ce a avut acest parc .. .Blana spatarului fiind pusa in zona de inaltime a cefei si a capului unui adult!
 3. Podul suspendat si Castelul sunt la fel ca si pana la “reabilitare” …
 4. Lacul arata groaznic ! Este foarte murdar …
 5. Bordurile “retro” cum spune cineva sunt de proasta calitate ! Nu exista din cate am vazut noi o bordura in stare buna !
 6. Sunt inca portiuni care pamantul unde lucrarile pentru conducte inca nu este ridicat de acolo ..
 7. Gunoaiele sunt la ele acasa prezente in foarte multe locuri din parc ..

Daca Administratia Locala asa intelege ca se face o reabilitare noi nu comentam doar ca avem multe de spus in curand !


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

2 comments

 1. Cade pamintu pe rigole,borduri urite si prostomtate,intre debarcader si pod izvoare necaptate mlastina,pamint deasupra refugiilor de bamci umrl inalte unele mici,teatru urit ar fi trebuit vopait treptele de scaune,unde este acoperisul,DE CE NU SINT WC URI ne pisam tot dupa pomi ,si ar fi multe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Volei : “Obligati” sa castige cu Steaua

Antrenorul echipei de volei masculin a S.C.M. Craiova, Dănuţ PASCU, şi jucătorul Bogdan ENE, au prefaţat vineri, 24.03.2017, meciul din...

Închide