Reacția lui Ludovic Orban în scandalul Simion – Popescu: Să nu credeți că în urma circului din Parlament vă va scădea factura

0
156

Ludovic Orban atrage atenția că „circul” din Parlament în care protagoniști au fost George Simion și Virgil Popescu nu va rezolva problemele din energie.

Parlamentarii Partidului Forța Dreptei au inițiat un proiect de lege pentru reducerea prețurilor la energie, prin reducerea și eliminarea unor taxe percepute de stat, inițiatorii spunând că aplicarea legii va duce la reducerea la jumătate a prețurilor la energia electrică și gazele naturale.

„Să nu credeți că în urma circului din Parlament vă va scădea factura. Factura va scădea doar dacă majoritatea parlamentară votează proiectul nostru de lege, prin care propunem o soluție foarte simplă de reducere.

Statul să nu mai încaseze cel puțin un an de zile sumele de bani aferente unor taxe care cresc foarte mult factura plătită de consumatori. Să reducă TVA la 5% ( de la 19% ), să renunțe la încasarea accizei, a contravalorii certificatelor verzi și a bonusului de cogenerare.

Doar prin această măsură, complementară plafonării, facturile pot ajunge la un nivel decent”, a scris pe Facebook Ludovic Orban.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.