Realitatea bate filmul si la Filiasi

0
363

Un candidat la Primaria Filiasi, a publicat un material electoral in care face niste afirmatii care se pot usor numi mincinoase, dar pot fi clasate si ca manipulatoare.

Candidatul traieste in alta localitate, ori cei care ii scriu materialele electorale o fac dintr-un birou, de la Craiova, si nu au mai fost de ani de zile in orasul Filiasi.

”Uitaţi-vă în jur, ce vedeţi? Drumuri distruse peste tot; printre blocuri e dezastru când plouă, stagnează apa prin gropi şi câte o săptămână, spre disperarea locatarilor. Pe Bulevardul Racoţeanu, nu mai zic… Din două benzi pe sens se poate circula doar pe una, pentu că cine a gândit proiectul sigur nu a luat în calcul şi amenajarea de parcări. Care parcări? Duceţi-vă pe aleile paralele cu principala… Nimic amenajat….ici colo au mai aruncat câte o lopată de pietriş. Sau, vă rog, duceţi-vă în Fratoştiţa, În Bâlta sau la Răcari, oamenii sunt disperaţi, parcă şi-au pierdut şi ultima rază de speranţă că într-o zi vor putea circula civilizat…”, afirmă candidatul la primăria Filiaşi.

Sa le luam pe rand:

-36 de strazi au fost asfaltate, si alte 63 de strazi au intrat in asfaltare deja, in total peste 35 km de drumuri;
-Cele doua benzi ale Bulevardului Racoteanu sunt ale unui drum european, administrat de DRDP Craiova, iar proiectul, despre care vorbeste candidatul PNL, a fost gandit de cei de la ministerul Transporturilor, si din cate stim noi drumul a fost asfaltat in urma cu 12 – 13 ani. Si poate candidatul nu isi mai aminteste, dar drumul european inainte avea decat o banda pe sensul de mers;
-In cele 3 sate, Fratostita, Racari, Bilta s-au asfaltat peste 10 km de drumuri;
-Pana la rezolvarea parcarilor in orasul Filiasi, s-au instalat semafoare inteligente care au adus un plus de siguranta pietonilor si au mai fluidizat traficul rutier.
-Azi ne aflam in situatia in care a fost emisa autorizatia de construire parcari laterale si trotuare pe Bulevardul Racoteanu. Vor fi amenajate aproximativ 300 de locuri de parcare, si vor fi reabilitati si modernizati aproximativ 6 km de trotuare.
Nu știu cine scrie dar e clar un singur lucru: Realitatea BATE FILMUL!

Visits: 3

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.