Recorder – Cronologia neputintei: falimentul statului roman in date si ore

0
63

Inca un material Recorder in care ne prezinta o cronologie a celor intamplate  tragedia de la Caracal dar si falimentul statului roman .

Haosul din curtea criminalului Gheorghe Dincă are un corespondent la fel de șocant: haosul din interiorul instituțiilor statului român atunci când un cetățean al acestei țări se află în pericol.

Lipsa strategiilor, profesionalismul îndoielnic al personalului și tehnica învechită au creat un tablou greu de privit și aproape imposibil de înțeles. Descoperim acum că șansa e cel mai important aliat într-un stat care poate fi îngenuncheat de orice brută care acționează în plină zi, în mijlocul orașului, care leagă cu sârmă și care își arde victimele în fața casei.

Citeste si :  Caracal 2019 : Alexandra a sunat la 112 si a cerut sa fie salvata, la Caracal. Discutiile integrale ale fetei cu politistii

Mai jos este un efort, probabil incomplet, dar necesar în aceste zile în care statul a refuzat să comunice, iar zvonurile s-au amestecat cu informațiile adevărate: o cronologie a evenimentelor care ne-au cutremurat și ne-au dezvăluit combinația de incompetență și indiferență din instituțiile care ne promit siguranță și încredere.

LUNI, 15 aprilie 2019
Un bătrân din satul Radomir, comuna Dioști (județul Dolj) apelează numărul de urgență 112 și anunță că nepoata lui, Luiza Mihaela Melencu (18 ani), nu s-a mai întors acasă după ce plecase la Caracal (15 km distanță) pentru a scoate de la bancă niște bani trimiși de mama sa aflată la muncă în Anglia. În urma apelului, un echipaj de la Secția 4 de Poliție Rurală Coșoveni (unde e arondată comuna Dioști) se prezintă la locuința familiei Melencu, înregistrează plângerea bătrânului și preia cazul spre cercetare.

MIERCURI, 17 aprilie 2019
Pe site-ul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj apare un comunicat sumar în care se anunță dispariția tinerei de 18 ani. Toți cei care pot oferi informații sunt rugați să sune la 112.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Anca Anuta, prim-procurorul de la Olt: „Suspectul nu coopereaza, refuza sa faca declaratii. Cazul a fost coordonat de procurorul Cristian Popescu de la PJ Caracal

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

JOI, 18 aprilie 2019
Secția 4 de Poliție Rurală Coșoveni emite o ordonanță prin care dispune începerea urmăririi penale pentru lipsire de libertate.

Mama Luizei se întoarce în țară, șocată de dispariția fiicei sale. Ea se prezintă la postul de Poliție din Coșoveni, unde, conform declarațiilor sale, i se transmite să nu intre în panică deoarece, în majoritatea cazurilor de acest fel, fetele dispar în urma unor complicații amoroase și se întorc acasă după un timp.

Citeste si :  Caracal 2019 : Barbatul nu coopereaza cu procurorii. Cine face expertiza osemintelor gasite in casa suspectului si ce parchet a preluat ancheta.

Continuarea este aici ! Sustine si tu Recorder !

 

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.