Recrutare MApN : Pana pe 18 iunie candidatii pentru posturile de soldat/gradat profesionist pot depune adeverintele necesare efectuarii vizitei medicale 1🔴Vă reamintim că numai până la data de 18 iunie candidații pentru posturile de soldat/gradat profesionist (SGP) pot obține de la birourile informare-recrutare adeverințele necesare efectuării vizitei medicale. Este necesară prezentarea cărții de identitate.
🔵Candidații care sunt declarați ”APT” din punct de vedere medical vor completa dosarul de candidat, în vederea recrutării, cu documentele indicate de personalul recrutor, în original și în copie, până la data de 3 iulie. Pe lângă certificatul de naștere, cartea de identitate, actele de studii și certificatul de cazier judiciar, sunt necesare, după caz, livetul militar și permisul de conducere auto.
🔶 Pentru mai multe informații cei interesați trebuie să se adreseze la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul: Găsiți adresele și nr. de telefon, aici: https://goo.gl/XXqVdp
🔶Vă rugăm să (re)citiți anunțurile postate în data de 28 și 29 mai.

Foto: MApN, Valentin Ciobîrcă

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.
Citeste si :  Cine ar putea prelua sefia temporar la Armata Romana, dupa decizia CAB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.