Replica la o mizerie psdista ..

0
76

Intr-un articol aparut in publicatia psdista DCNews se prezinta un caz care nu are nici o legatura cu realitatea.
Voicinovschi Mădălin-Romeo,candidat PNL la Consiliul Local Craiova,sotul lui Madlen Voicinovschi ne-a declarat urmatoarele :
“Ieri a apărut în  DCNEWS, un articol denigrator la adresa mea și a soției mele. Am solicitat dreptul la replică dar până la acest moment nu am primit nici un răspuns, motiv pentru care ma simt dator să fac câteva precizări, nu pentru liderii grupării PSD, ci pentru oamenii care ne-au cunoscut de-a lungul timpului, cu care am lucrat și care au avut încredere în noi.

Replica la o mizerie psdista .. 1

Sotia mea, Voicinovschi Madlen Anca, fost director executiv la Evidența populației Craiova, nu a avut in procesul cetățeanului incriminat in articolul mentionat nici măcar calitatea de martor.

Vă mărturisesc că știam că pregătesc astfel de mizerii pentru ca acest mod de abordare a campaniilor electorale mincinoase si denigratoare este perpetuat de gruparea PSD in ultimii ani.

Citeste si :  PSD a plecat cu pomeni de Sfantul Nicolae prin satele devastate de saracie

Nu imi este teamă si nu mă voi lăsa călcat in picioare de o grupare care a nenorocit vieți, a schimbat destine, a izgonit tinerii din oras si județ, dar si profesionistii din instituțiile statului! E timpul să-i schimbam și să-i trimitem unde le e locul. Rămân demn și acelasi om integru, prieten sau coleg!”

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.