Reprezentanţii Horeca spun că Târgul de Crăciun este un mare plus pentru acest domeniu

0
246

Reprezentanţii Horeca spun că Târgul de Crăciun este un mare plus pentru acest domeniu.
In ultimele luni reprezentantii au constatat un turism de business, pentru că pe timpul săptămânii nu aveam locuri de cazare libere, acum constata pe zilele de weekend o creștere a celor care solicită locuri de cazare.

“Vreau sa va spun câteva cuvinte legate de acest minunat târg de Crăciun din orașul nostru. Aș vrea să încep prin multitudinea de oferte pe care le oferim noi ca si oameni din HoReCa, pentru vizitatorii noștri și totodată să vă spun că în din nou suntem în topul orașelor din România în ceea ce privește amenajarea Târgului de Crăciun. Cu ocazia acestui târg, oamenii care ne calcă pragul sau s-au bucurat teribil și cu toții suntem fericiti pentru ca am reușit să sa fim în top. S-a cunoscut o creștere a vânzărilor în această perioadă pentru că imediat ce trecem de la sezonul de toamnă la sezonul rece încasările scad, iar de această dată suntem în grafic cu încasările și putem să să ne descurcăm cu cheltuielile mult mai ușor. La sugestia colegilor din Centrul istoric și cu ajutorul Primăriei Craiova, am reușit să amenajăm și sa fim și noi pe aceeași linie cu târgul.

Chiar săptămâna trecută discutam cu un reprezentant al celei mai mari bănci din România și îmi confirma faptul că în Craiova, în ultimii 5 ani a existat o dezvoltare destul de bună si atunci ne gândim foarte tare la zona hotelieră și să o dezvoltăm și să reușim să aducem și lanțuri hoteliere ceva mai mari.”, a declarat Marius Bănică, directorul Horeca Oltenia.

“In acest moment avem două lanțuri hoteliere de nivel internațional care vor să investească la Craiova, ceea ce spune mult, pentru că ei și au făcut studii de piață, adică nu vine nimeni să investească.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

“Anul acesta am avut Târgul de Paște care ne a adus foarte multi vizitatori. Continuăm cu Târgul de Crăciun imediat ce vom înființa Organizația Managementului Destinației împreună cu autoritățile locale cu siguranță vom găsi destinații pentru pentru vizitatorii nostri și atunci este normal să avem o creștere în această zonă de turism și o dezvoltare totodată, pentru că imediat ce se simte o cerere a locurilor de cazare, cu siguranță se va specula această chestiune de către investitori.”, declarat Marius Bănică, directorul Horeca Oltenia.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.