Restricții în mai multe localități din Dolj

0
235

CJSUJ Dolj a adoptat hotararea prin care se instituie restricții în mai multe localități doljene. Restricțiile intră în vigoare vineri, pe 2 aprilie.
Tot vineri, de la ora 00.00, scapă de restricții doljenii din localitățile Călărași, Ghindeni, Izvoare și Teasc.

Începând de pe 2 aprilie, pentru localitatea Plenita se instituie următoarele măsuri în domeniul sănătãții publice:
1. organizarea activității instituțiilor de spectacole sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.
2. este interzisă organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și organizarea în aer liber a spectacolelor, concertelor sau festivalurilor.
3. activitatea cu publicul a restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, se poate desfășura fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.
4. activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare se poate desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.
5. activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.

Începând de pe 2 aprilie, pentru localitatea Șimnicu de Sus se instituie următoarele măsuri în domeniul sănătãții publice:
1. este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole sau concerte.
2. este interzisă organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și organizarea în aer liber a spectacolelor, concertelor sau festivalurilor.
3. este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.
4. activitatea restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unitati de cazare se poate face doar pentru persoanele cazate în aceste,
5. este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

Hotararea-CJSU-Dolj-nr.-66-din-01.04.2021 (1) by Jurnalde Craiova on Scribd

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.